Дізнайтесь більше про ЮрХаб
Ще більше клієнтів
з профілем Pro
Standart
  • Кількість пропозицій на замовлення в день
    3
  • Покращений профіль та виділення у каталозі Юристів
  • Підвищений рейтинг
  • Кількість спеціалізацій у профілі
    4
  • Ліміт на завантаження документів
    1шт/день
  • clock1 рік тому
  • views246

зображення 1

Ліцензія Mozilla Public License (MPL) — це ліцензія на програмне забезпечення з відкритим вихідним кодом, розроблена Mozilla Foundation. Ліцензія MPL дозволяє користувачам використовувати, змінювати та розповсюджувати програмне забезпечення, за умови, що всі зміни випускаються під тією самою ліцензією MPL.

Основні умови ліцензії MPL

Свобода використання. Користувачі мають право використовувати програмне забезпечення з будь-якою метою, включаючи комерційне використання.

Свобода розповсюдження. Користувачі можуть вільно розповсюджувати програмне забезпечення у будь-якій формі, включаючи вихідний код та бінарні файли, за умови, що копії ліцензії MPL включені у всі копії програмного забезпечення.

Свобода зміни. Користувачі можуть змінювати програмне забезпечення та розповсюджувати змінену версію, за умови, що копії ліцензії MPL включені у всі копії програмного забезпечення та всі похідні роботи випущені під тією самою ліцензією.

Відмова від відповідальності. Ліцензія MPL надається «як є», без будь-яких гарантій або зобов'язань з боку авторів програмного забезпечення.

Патентні права. Ліцензія MPL надає користувачам невиключні патентні права на будь-які патенти, пов'язані з програмним забезпеченням.

Сумісність з іншими ліцензіями. Користувачі можуть розповсюджувати програмне забезпечення разом з іншим програмним забезпеченням, яке використовує інші відкриті ліцензії, за умови, що вони виконують вимоги ліцензії MPL.

Ліцензія MPL була створена для підтримки розвитку вільного та відкритого програмного забезпечення. Вона надає користувачеві свободу використовувати, змінювати та розповсюджувати програмне забезпечення, а також вимагає, щоб усі зміни були випущені під тією самою ліцензією MPL. Ліцензія MPL також забезпечує додаткові гарантії щодо авторських прав та патентних прав.

Коментарі 0

Догори